Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jouw persoonlijke agenda niet in de app getoond wordt:

1. Je hebt geen toegang tot je agenda gegeven
Ga naar "Instellingen" via "Account" onderaan in de app. Klik vervolgens op de button "Synchroniseer agenda" en zet de schuifbalk achter 'Agenda's' op "aan" (groen).
2. Je hebt een Google agenda (of andere agenda applicatie)
Ga naar "Settings" op je telefoon en kies in het menu voor "Agenda". Ga naar "Accounts" en klik op "Add account" om jouw agenda aan je telefoon toe te voegen. Vervolgens worden de afspraken ook automatisch in de Oppasplanner getoond!