Je profiel is voor niemand zichtbaar als je het uitzet. Dat kun je doen op het moment dat je niet meer benaderd wilt worden door aanvragers. Je zet het eenvoudig weer aan als je opnieuw benaderd wilt worden.

Heb je het antwoord gevonden?