Je profiel is voor niemand zichtbaar in het zoeksysteem als je het uitzet. Dat doe je op het moment dat je een OppasStudent hebt gevonden en niet meer op zoek bent. Je gegevens worden wel bewaard, zodat je je profiel weer eenvoudig kunt aanzetten en aanpassen wanneer je opnieuw op zoek bent naar een OppasStudent.

Heeft u het antwoord gevonden?