OppasStudent verzorgt alleen de bemiddeling, daarna regel je alles met de OppasStudent onderling. Je betaalt je OppasStudent dus ook zelf uit. Geen gedoe meer met contant geld of overmaken? Gebruik dan de Oppasplanner app! Met de Oppasplanner kun je nieuwe oppasdagen naar jouw eigen oppas(sen) sturen en na afloop met één druk op de knop betalen. De app rekent automatisch het totaalbedrag uit. Dit is geheel gratis voor leden van Careibu