Zodra je een profiel hebt aangemaakt bij OppasStudent en de verplichte velden hebt ingevuld, ben je zichtbaar voor ouders. Vanaf dan kun je oppasoproepen ontvangen. Wil je geen oppasoproepen meer ontvangen, dan kun je de schuifbalk op je profiel op 'uit' zetten.

Je kan ook onze app downloaden om de oppasoproepen als push notificatie op je mobiel te ontvangen. Download de app via de App Store voor je iPhone of iPad of via Google Play voor je Android smartphone of tablet.