Wanneer je niet meer op zoek bent naar een oppasadres, dan kun je jouw profiel uitzetten zodat je gegevens bewaard blijven maar jouw profiel niet meer zichtbaar is voor anderen. Wanneer je in de toekomst opnieuw op zoek bent naar een oppasadres, zet je jouw profiel eenvoudig weer aan zodat je weer zichtbaar bent. Het aan- en uitzetten doe je door middel van de schuifbalk op je dashboard.

Heeft u het antwoord gevonden?