U kunt een aanvraag indienen door op ‘inschrijven’ te klikken op de homepage. Heeft u al eens een aanvraag bij ons ingediend? Dan kunt u klikken op ‘inloggen’ en vervolgens een nieuwe aanvraag indienen via uw persoonlijke account op de website. Zodra de aanvraag bij ons binnengekomen is, nemen wij telefonisch contact met u op en gaan wij op zoek naar een geschikte student. Vervolgens ontvangt u van ons de contactgegevens van de student, zodat u contact kunt opnemen om een afspraak met de student te maken.